Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Vittorio Jano замества 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo Vittorio Jano замества 159

Независимият италиански дизайнер Марко Покачини показа снимки и видео на новата концепция Alfa Romeo Vittorio Jano.
    Проектът носи името на италианския дизайнер на състезателни автомобили с унгарски произход Виторио Хано, който работи в Alfa Romeo от 1920 до 1930 година.
    Концепцията представлява комбинация между спортен седан и спортно комби с пет врати и четири места. Тя е дълга 4650 мм, широка е 1839 мм и е с височина 1400 мм и по всяка вероятност ще замести Alfa Romeo 159 в близко бъдеще.
    ------------

Италианското дизайнерско студио MPcardesign представи проект за нов седан от бизнес клас за Alfa Romeo. За момента концепцията съществува само в електронен вид, но създателите й обещават да построят реален прототип до края на годината.
    Дизайнер на автомобила е Марко Прокачини. Разработката е кръстена на Виторио Яно (1891-1965), прочут конструктор на състезателни коли с унгарски произход. От MPcardesign предвиждат возилото с габарити 4 650x1 830x1 400 мм да има пет врати, но да не прилича на хечбек.
    В стилово отношение Alfa Romeo Vittorio Jano поема в различна посока от сегашните модели на компанията, които следват дизайна на the 8C Competizione. Виртуалният седан представлява еволюция на 156 и 159. Нови елементи са подчинената на V-образна радиаторна решетка предница и сложни повърности без остри ръбове.
    От MPcardesign твърдят, че прототипът се разработва с идеята за действително едросерийно производство, а не като изложбен експонат.
    Attached Files
    sigpic
    ex 147 JTD by Turbon
    Giulietta multiair - the new passion

Колата има и добри и лоши страни, но едва ли въобще ще има нещо общо с наследника на 159.
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

.. когато директно копираш нещо от мрежата поне от уважение е по-коректно да цитираш и източника ..
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
        .. когато директно копираш нещо от мрежата поне от уважение е по-коректно да цитираш и източника ..

Извини ме колега прав си ето линковете:
        1. http://auto.dir.bg/2010/07/20/news6759218.html
        2. http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...iama-alfa.html
        sigpic
        ex 147 JTD by Turbon

Comment

Хубаво е Audi-то.
          Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
          Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Много добре изглежда.
            145 QV ex.
            146 Boxer TOTAL ex.
            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
              Хубаво е Audi-то.
              Като почнете с тея прилики с други автомобили.......
              Земи си Заз другия път,че като него втори няма......
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Не знам как може някой да го оприличи на Ауди. За мен си е 156 преди фейслифта. Толкова много препратки има - само, че много по модерно. И аз не съм оптимист, че това ще стигне до производство, но не ми пречи да мечтая
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Абе според мен колата си я бива (поне на външен вид).Ако найстина започнат да я пройзвеждат серийно мисля,че няма да сбъркат.Колата изглежда адски нестандартно като за Алфа,но същевременно спортно и злобно.Нищо чудно да направи по-сериозна конкуренция на немските машини в по-големите класове .
                  sigpic
                  ex 147 JTD by Turbon

Comment

Какво нестандартно виждате. То това отпред си е мерцедес от всякъде. Само мерника му липсва.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Абе пичове, ще престанете ли най-сетне? Гоуф било, Ауди било, а пък са Мерцедес било.... Май освен да солите и да намирате кусури друго не знаете... До сега ревахте, че не искате оцъклени коли, пък сега тази не оцъклената ви приличала на всичко, но не и на Алфа...
                      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

На мен пък не ми харесва
                        156 SW '02

Comment

И на мен също ми харесва.

Comment

Видяли сте първо Audi с дей лайт фаровете и вече всички коли с такива ви приличат на ауди.Аиди нема нужда.И на ме ми харесва.............на снимка.
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Не се препирайте и наследникът на 159 ще е оцъклен...
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                              X